WELKOM

Van harte welkom op de geheel vernieuwde website van Van Leeuwen Leder BV, Wildeman Waalwijk BV en Wildeman Benelux BV. In het bovenste menu vindt u onder 'producten' onze artikelen zoals leder, kunstleder, technisch textiel en toebehoren. Deze artikelen zijn gesorteerd naar branche, merk en produktsoort.

HULSHOF

Met trots melden wij dat Van Leeuwen Leder BV de ledercollectie van de Koninklijke looierij Hulshof heeft overgenomen. Van de top 5 hoog segment looierijen in Europa vertegenwoordigen wij door deze overname er nu 3; Wollsdorf Leder AG,Heller Leder GmbH en Hulshof Royal Dutch Tanneries

Klik voor meer informatie in het bovenste menu op Hulshof.

OUTDOOR COLLECTIE

Ter voorbereiding op de komende zomer is onze collectie outdoor materialen samengevat in een overzichtelijke folder met alle artikelen en kleuren. Vraag gerust hier de gratis folder aan.
Amalfi
Aruba
Batyline
Bonaire


DUURZAAM GELOOID LEDER

Wereldwijd zijn er 2 looierijen die standaard produceren conform milieunormen BLAUE ENGEL, REACH en ISO14001. Beide looierijen worden exclusief door Van Leeuwen Leder vertegenwoordigd. Hierdoor is het merendeel van onze lederen collectie aantoonbaar duurzaam geproduceerd.

   
Minimum order waarden = €.100,-