WELKOM

Van harte welkom op de website van Van Leeuwen Leder BV, Wildeman Waalwijk BV en Wildeman Benelux BV. In het bovenste menu vindt u onder 'producten' onze artikelen zoals leder, kunstleder, technisch textiel en toebehoren. Deze artikelen zijn gesorteerd naar branche, merk en productsoort. FACEBOOK JAN WILDEMAN

Februari 2016 - Word ook vriend van onze facebookpagina Jan Wildeman en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en aanbiedingen. 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100010459714632


   

VACATURE VERKOPER BUITENDIENST

Januari 2016 - Wildeman Benelux BV zoekt versterking voor het verkoopteam buitendienst. De vacature vindt u op Nationale Vacaturebank. Solliciteren kan via de website van Nationale Vacaturebank of rechtstreeks per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


 

FD GAZELLE AWARD

November 2015 - Van Leeuwen Leder BV is door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot op 28 na snelst groeiend bedrijf van Brabant! Daarmee winnen ze de prestigieuze Gazelle Award. 


 

INTERIOR COLOR TREND 2016

Oktober 2015 - Jaarlijks worden de trendkleuren van komend jaar verzameld. Deze treft u aan onder deze link. Uiteraard zijn alle kleuren vindbaar in onze >1.300 kleuren leder en >300 kleuren kunstleder. 


 

STAMSKIN TOP & ZEN & ONE

September 2015 - Nieuw in ons assortiment: STAMSKIN.

Vanaf heden is de Stamskin range van Serge Ferrari, bestaande uit Stamskin Top en Stamskin Zen, met alle nieuwe kleuren opgenomen in ons assortiment. Onlangs breidden we de Stamskin range uit met het artikel Stamskin ONE; een met elastomeren beschermd kunstleder dat buitengewoon vuilafstotend is.

 


 

VUPLEX

Augustus 2015 - De ANWB besteedde in haar watersport tijdschrift 'Waterkampioen' aandacht aan ons artikel Vuplex. Vuplex is een middel dat transparante kunststof oppervlakten weer helder maakt, reinigt en beschermt.  Het is toepasbaar op alle kunststof gladde oppervlakten, zoals brillen, kunststof ruiten, keukenkasten, etc. Klik hier voor het artikel.