WELKOM

Van harte welkom op de website van Van Leeuwen Leder BV, Wildeman Waalwijk BV en Wildeman Benelux BV. In het bovenste menu vindt u onder 'producten' onze artikelen zoals leder, kunstleder, technisch textiel en toebehoren. Deze artikelen zijn gesorteerd naar branche, merk en productsoort.

STAMSKIN TOP & ZEN & ONE

September 2015 - Nieuw in ons assortiment: STAMSKIN.

Vanaf heden is de Stamskin range van Serge Ferrari, bestaande uit Stamskin Top en Stamskin Zen, met alle nieuwe kleuren opgenomen in ons assortiment. Binnenkort breiden we de Stamskin range uit met het artikel Stamskin ONE; een met siliconen beschermd kunstleder dat buitengewoon afstotend is.

FASHIONDAG HERFST/WINTER 2016-2017

September 2015 - In maart vond onze eerste Fashiondag plaats waarbij de laatste trends van de toonaangevende modebeurs Lineapelle werden getoond. In september zullen wij in Milaan weer de nieuwste trends en noviteiten voor de herfst/winter 2016/2017 bekijken en noteren. Deze nieuwtjes willen graag met u delen op zaterdag 10 oktober tijdens onze fashiondag waarbij u tevens van onze aantrekkelijke uitverkoop kunt profiteren. 

Het programma zal nog bekend worden gemaakt.

Wilt u onze (gratis) uitnodiging ontvangen?
Schrijf u dan alvast in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Fashiondag.

VUPLEX

Augustus 2015 - De ANWB besteedde in haar watersport tijdschrift 'Waterkampioen' aandacht aan ons artikel Vuplex. Vuplex is een middel dat transparante kunststof oppervlakten weer helder maakt, reinigt en beschermt.  Het is toepasbaar op alle kunststof gladde oppervlakten, zoals brillen, kunststof ruiten, keukenkasten, etc. Klik hier voor het artikel.  

BEURSKALENDER 2015

April 2015 - Dit jaar exposeren wij op een aantal internationale vakbeurzen;

DESIGN DISTRICT (meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel) - Taets Zaandam - 3-4-5 juni
http://www.designdistrict.nl
Klik hier voor een gratis toegangskaartje

METS (Marine Equipment Trade Show) - Amsterdam Rai - 17-18-19 November
http://www.metstrade.com/

WOLLSDORF - TANNERY OF THE YEAR 2014

September 2014 - Onze Oostenrijkse huis-looierij WOLLSDORF heeft de prestigieuze prijs "WORLD TANNERY OF THE YEAR" gewonnen. Hiermee volgt Wollsdorf in de voetsporen van Heller, wiens artikelen tevens bij ons in collectie zijn. Van Leeuwen Leder staat aantoonbaar voor kwaliteit.

Wollsdorf Tannery of the Year 2014

OUTDOOR COLLECTIE

Ter voorbereiding op de komende zomer is onze collectie outdoor materialen samengevat in een overzichtelijke folder met alle artikelen en kleuren. Vraag gerust hier de gratis folder aan.
Amalfi
Aruba 
Batyline
Bonaire