WELKOM

Van harte welkom op de website van Van Leeuwen Leder BV, Wildeman Waalwijk BV en Wildeman Benelux BV. In het bovenste menu vindt u onder 'producten' onze artikelen zoals leder, kunstleder, technisch textiel en toebehoren. Deze artikelen zijn gesorteerd naar branche, merk en productsoort.  


 

NIEUWE COLLEGA'S

juli 2018 - Vanaf einde juli komen maar liefst 2 mensen onze logistiek versterken. Bij Wildeman Benelux komt Mari Pootjes ons helpen om alle orders netjes en op tijd weg te krijgen. Bij Wildeman Waalwijk helpt Mariëlle Gallé om alle bandmaterialen tijdig klaar te hebben. Wij zijn enorm blij met deze versterking en zien uit naar een lange samenwerking met deze twee. 

 


  

WAAROM ONS LEDER ZO DUURZAAM IS


  

ISO 9001

Maart 2018 - Het ISO 9001:2015 certificaat is gecontinueerd met 0 afwijkingen en 0 aandachtspunten. Voor de auditor was dit zelfs de eerste keer dat hij een perfecte audit meemaakte in de nieuwe 2015 norm. Dikke pluim dus voor onze kwaliteitsmanager!


  

STAMOID EASY

Januari 2018 - Serge Ferrari heeft tijdens de Mets een nieuw product voor de marine markt gelanceerd namelijk de Stamoid Easy. 

Dit PVC zeil is 260cm breed en 30mtr lang en zeer geschikt voor afdekkingen en winterzeilen. Het artikel wordt geproduceerd met een 1100 D-tex draad. Hierdoor is hij zwaarder en stugger dan de Stamoid Light. 

De prijsstelling is erg scherp. Voor prijzen kunt u zich wensen tot onze verkoop. Tot het einde van deze maand kunnen wij u nog 5% introductie korting aanbieden. In deze link vindt u de digitale kleurenkaart.  Uiteraard kunnen wij u deze ook per post toesturen. 

Verder bieden wij coupons Stamoid Light en Top de hele maand januari aan zonder coupontoeslag.


  

CIRCULAIRE ECONOMIE

juli 2017 - Onze wegwerp economie komt ten einde. De circulaire economie zorgt ervoor dat we zuiniger omspringen met het milieu en haar schaarse grondstoffen.

In ons assortiment voeren wij meerdere artikelen die na de eerste levencyclus als bekledingsmateriaal, terug gebracht kunnen worden tot grondstof. Dit programma heet Texyloop®. De volgende artikelen kunnen worden ingenomen om te recyclen tot nieuwe PVC korrels. 

Stamskin Top
Stamskin Zen
Batyline ISO
Precontraint 502
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Texiloop


 

LEDER EN MILIEU

juni 2017 - Donald Trump trekt zich terug uit het verdrag van Parijs. Het belang van een duurzaam beleid voor de rest van de wereld wordt daarmee groter. Als groothandel nemen wij onze rol in de verduurzaming van de meubelbranche. 

De Oostenrijkse looierij Wollsdorf werkt volgens keurmerken ISO:14001, Blaue Engel en Eco2L. Het energieverbruik van Wollsdorf is 50% lager dan de standaard en waterconsumptie is 40% lager. Standaard zijn al haar artikelen;
1. Chroom vrij
2. CO2 neutraal

Klik hier voor alle artikelen van Wollsdorf.