WELKOM

Van harte welkom op de website van Van Leeuwen Leder BV, Wildeman Waalwijk BV en Wildeman Benelux BV. In het bovenste menu vindt u onder 'producten' onze artikelen zoals leder, kunstleder, technisch textiel en toebehoren. Deze artikelen zijn gesorteerd naar branche, merk en productsoort.

VUPLEX

Augustus 2015 - De ANWB besteedde in haar watersport tijdschrift 'Waterkampioen' aandacht aan ons artikel Vuplex. Vuplex is een middel dat transparante kunststof oppervlakten weer helder maakt, reinigt en beschermt.  Het is toepasbaar op alle kunststof gladde oppervlakten, zoals brillen, kunststof ruiten, keukenkasten, etc. Klik hier voor het artikel.  

FASHIONDAG HERFST/WINTER 2016-2017

Juni 2015 - In maart vond onze eerste Fashiondag plaats waarbij de laatste trends van de toonaangevende modebeurs Lineapelle werden getoond. Bent u benieuwd naar de laatste trends en noviteiten voor de herfst/winter collectie 2016-2017? Houd dan onze website in de gaten want dit najaar willen we de Fashiondag met aansluitende opruiming herhalen.  

ZOMERVAKANTIE 2015

Mei 2015 - Tijdens de zomer blijven wij open en kunt u gewoon bij ons terecht voor vragen en bestellingen. Wegens beperkte bezetting dient u wel rekening te houden met iets langere levertijden dan u van ons gewend bent. In verband met augustussluiting van onze fabrikanten, raden wij u aan om tijdig uw bestelling aan ons door te geven. 

BEURSKALENDER 2015

April 2015 - Dit jaar exposeren wij op een aantal internationale vakbeurzen;

DESIGN DISTRICT (meubilair, verlichting, sanitair, materialen, vloeren en textiel) - Taets Zaandam - 3-4-5 juni
http://www.designdistrict.nl
Klik hier voor een gratis toegangskaartje

METS (Marine Equipment Trade Show) - Amsterdam Rai - 17-18-19 November
http://www.metstrade.com/

WOLLSDORF - TANNERY OF THE YEAR 2014

September 2014 - Onze Oostenrijkse huis-looierij WOLLSDORF heeft de prestigieuze prijs "WORLD TANNERY OF THE YEAR" gewonnen. Hiermee volgt Wollsdorf in de voetsporen van Heller, wiens artikelen tevens bij ons in collectie zijn. Van Leeuwen Leder staat aantoonbaar voor kwaliteit.

Wollsdorf Tannery of the Year 2014

OUTDOOR COLLECTIE

Ter voorbereiding op de komende zomer is onze collectie outdoor materialen samengevat in een overzichtelijke folder met alle artikelen en kleuren. Vraag gerust hier de gratis folder aan.
Amalfi
Aruba 
Batyline
Bonaire