WELKOM

Van harte welkom op de website van Van Leeuwen Leder BV, Wildeman Waalwijk BV en Wildeman Benelux BV. In het bovenste menu vindt u onder 'producten' onze artikelen zoals leder, kunstleder, technisch textiel en toebehoren. Deze artikelen zijn gesorteerd naar branche, merk en productsoort.

WOLLSDORF - TANNERY OF THE YEAR 2014

September 2014 - Onze Oostenrijkse huis-looierij WOLLSDORF heeft de prestigieuze prijs "WORLD TANNERY OF THE YEAR" gewonnen. Hiermee volgt Wollsdorf in de voetsporen van Heller, wiens artikelen tevens bij ons in collectie zijn. Van Leeuwen Leder staat aantoonbaar voor kwaliteit.

Wollsdorf Tannery of the Year 2014


HULSHOF COLLECTIE

Na het faillissement van Hulshof hebben wij de collectie onder gebracht bij de kwalitatieve top 5 looierijen in Europa. De artikelen Old Saddle, Trento+, Supreme, Junique en Wellington zijn daar geperfectioneerd en bleven zo per halve huid uit voorraad leverbaar. 

Onze klanten zijn erg tevreden over onze artikelen. De kleuren, prijzen en kwaliteiten zijn hetzelfde gebleven. Wij hechten waarde aan stabiliteit en continuïteit in het product, de kwaliteit en de prijs. Nu Rompa de looierij heeft over genomen, varen wij onze eigen koers. De productie blijft binnen ons eigen netwerk aan looierijen.

Het merkenrecht van Old Saddle ligt bij de nieuwe eigenaar Rompa. Dit artikel blijft in dezelfde kwaliteit, in alle 18 kleuren en voor dezelfde prijs uit onze voorraad leverbaar, echter onder een nieuwe handelsnaam; 
CLASSIC SADDLE

De artikelen Trento+Supreme ButtersoftJunique en Wellington blijven exact hetzelfde.


OUTDOOR COLLECTIE

Ter voorbereiding op de komende zomer is onze collectie outdoor materialen samengevat in een overzichtelijke folder met alle artikelen en kleuren. Vraag gerust hier de gratis folder aan.
Amalfi
Aruba 
Batyline
Bonaire


DUURZAAM GELOOID LEDER

Wereldwijd zijn er 2 looierijen die standaard produceren conform milieunormen BLAUE ENGEL, REACH en ISO14001. Beide looierijen worden exclusief door Van Leeuwen Leder vertegenwoordigd. Hierdoor is het merendeel van onze lederen collectie aantoonbaar duurzaam geproduceerd.