WELKOM

Van harte welkom op de website van Van Leeuwen Leder BV, Wildeman Waalwijk BV en Wildeman Benelux BV. In het bovenste menu vindt u onder 'producten' onze artikelen zoals leder, kunstleder, technisch textiel en toebehoren. Deze artikelen zijn gesorteerd naar branche, merk en productsoort. 


 

FEESTDAGEN

december 2018 - Tijdens de kerstperiode zijn wij de volgende dagen gesloten:

-Maandag 24 december 2018
-Dinsdag 25 december 2018
-Woensdag 26 december 2018
-Maandag 31 december 2018
-Dinsdag 1 januari 2019

De overige dagen staan wij graag voor u klaar. Houd er wel rekening mee dat onze levertijden iets langer kunnen zijn dan u van ons gewend bent. Wij wensen u fijne feestdagen.


 

WILDEMAN 100 JAAR !!!

november 2018 - Op 1 november 1918 vulde Jan Wildeman voor het eerst zijn koffer met fournituren en trok er per motor op uit. Dat is alweer bijna 100 jaar geleden, hiep hiep hoera! Jan Wildeman zal vast niet hebben verwacht dat uit zijn kofferhandel zo een mooi bedrijf zou groeien.

Op vrijdag 2 november 2018 zijn we een dagje gesloten om dit te vieren. 


 

STAMSKIN TOP KLEUREN

augustus 2018 - Stamskin Top is een vertrouwd artikel voor stoffering van ruimtes die intensief of specifiek gebruikt worden. Het kleurenpalet voldeed echter niet meer aan de nieuwste interieurtrends. Daarom is het tijd om de kleuren op te frissen. 

Onderstaand ziet u een overzicht van de veranderingen. Vervolgens stellen wij u graag het nieuwe kleurengamma van de Stamskin Top aan u voor. De nieuwe kleuren zijn dit jaar al bij Wildeman te krijgen. De oude kleuren houden we tot september 2019 voor u beschikbaar.

Stamskin Top Stamskin Top Stamskin Top 


  

NIEUWE COLLEGA'S

juli 2018 - Vanaf deze zomer komen maar liefst 2 mensen onze logistiek versterken. Bij Wildeman Benelux komt Youssef ons helpen om alle orders netjes en op tijd weg te krijgen. Bij Wildeman Waalwijk helpt Mariëlle om alle bandmaterialen tijdig klaar te hebben. Wij zijn enorm blij met deze versterking en zien uit naar een lange samenwerking met deze twee. 


  

WAAROM ONS LEDER ZO DUURZAAM IS


  

ISO 9001

Maart 2018 - Het ISO 9001:2015 certificaat is gecontinueerd met 0 afwijkingen en 0 aandachtspunten. Voor de auditor was dit zelfs de eerste keer dat hij een perfecte audit meemaakte in de nieuwe 2015 norm. Dikke pluim dus voor onze kwaliteitsmanager!


  

STAMOID EASY

Januari 2018 - Serge Ferrari heeft tijdens de Mets een nieuw product voor de marine markt gelanceerd namelijk de Stamoid Easy. 

Dit PVC zeil is 260cm breed en 30mtr lang en zeer geschikt voor afdekkingen en winterzeilen. Het artikel wordt geproduceerd met een 1100 D-tex draad. Hierdoor is hij zwaarder en stugger dan de Stamoid Light. 

De prijsstelling is erg scherp. Voor prijzen kunt u zich wensen tot onze verkoop. Tot het einde van deze maand kunnen wij u nog 5% introductie korting aanbieden. In deze link vindt u de digitale kleurenkaart.  Uiteraard kunnen wij u deze ook per post toesturen. 

Verder bieden wij coupons Stamoid Light en Top de hele maand januari aan zonder coupontoeslag.


  

CIRCULAIRE ECONOMIE

juli 2017 - Onze wegwerp economie komt ten einde. De circulaire economie zorgt ervoor dat we zuiniger omspringen met het milieu en haar schaarse grondstoffen.

In ons assortiment voeren wij meerdere artikelen die na de eerste levencyclus als bekledingsmateriaal, terug gebracht kunnen worden tot grondstof. Dit programma heet Texyloop®. De volgende artikelen kunnen worden ingenomen om te recyclen tot nieuwe PVC korrels. 

Stamskin Top
Stamskin Zen
Batyline ISO
Precontraint 502
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Texiloop


 

LEDER EN MILIEU

juni 2017 - Donald Trump trekt zich terug uit het verdrag van Parijs. Het belang van een duurzaam beleid voor de rest van de wereld wordt daarmee groter. Als groothandel nemen wij onze rol in de verduurzaming van de meubelbranche. 

De Oostenrijkse looierij Wollsdorf werkt volgens keurmerken ISO:14001, Blaue Engel en Eco2L. Het energieverbruik van Wollsdorf is 50% lager dan de standaard en waterconsumptie is 40% lager. Standaard zijn al haar artikelen;
1. Chroom vrij
2. CO2 neutraal

Klik hier voor alle artikelen van Wollsdorf.